Pengikut

Nuffnang

Rabu, 24 Ogos 2011

Puteri UMNO Bahagian Pandan

0 ulasan
sumber :-

Puteri UMNO Bahagian Pandan


Majlis Mesyuarat Dan Sidang Media Gabungan Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) Selangor Dan Wilayah Persekutuan 20 Aug 2011

Posted: 23 Aug 2011 05:25 PM PDT

Salam,

Gambar-gambar Mesyuarat Dan Sidang Media Gabungan Pertubuhan Bkan Kerajaan (NGO) Selangor Dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur pada 20 Aug 2011 bertempat di Kediaman Ketua UMNO Cawangan Pandan Hilir Dato Haji Mad Aris Bin Mad Yusof. Hadir sama penaug gabungan dan juga ahli parliment pandan YB. Dato Sri Ong Tee Keat. Tidak dilupakan Ketua Puteri kita Puan Zahida Zarikh Khan.Malam Sebelum (Persiapan)PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

0 ulasan
sumber :-

PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS


MAJLIS BERBUKA PUASA PUTERI UMNO BAHAGIAN CHERAS

Posted: 23 Aug 2011 07:32 PM PDT
Bertempat di D'Saji, Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak Kuala Lumpur , Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras telah mengadakan majlis berbuka puasa bersama Ketua Puteri UMNO Bahagian Cheras, Puan Sarina Sharif.

Majlis berbuka puasa khusus untuk Ahli - Ahli Jawatankuasa Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras yang telah bertungkus lumus melaksanakan program Rahmat Ramadhan Siri ke 2 yang bertempat di Rumah Anak - Anak Yatim Baitul Ehsan.


Tema Menu Buffet Ramadhan di Felda D'Saji pada tahun ini adalah "Kampungku" dengan membawa resepi asli masakan kampung dan tradisional seperti Nasi Beriani, Nasi Bukhari, Rendang Tok, Dendeng Daging, serta ulam - ulaman. Turut dihisai dalam menu buffet Ramadhan pelbagai jenis masakan dari pelbagai kaum dan paling istimewa adalah Kambing Panggang.


Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Cheras mengambil kesempatan menyampaikan ucapan jutaan terimakasih kepada Puan Sarina Sharif yang telah sudi hadir di Majlis Berbuka Puasa dan belanja Ahli - Ahli Jawatankuasa Puteri UMNO.


www.pemuda-enggang.org

0 ulasan
sumber :-

www.pemuda-enggang.org


Ucapan

Posted: 24 Aug 2011 03:37 AM PDT

Mungkin awal tetapi takut terlupa…  

DunSemarang

0 ulasan
sumber :-

DunSemarang


Sri Paya dapat Kerusi Roda

Posted: 23 Aug 2011 04:10 AM PDT

Kg Seri Paya 22hb Ogos 2011 : Sempena Ramadan Al Mubarak dan menyambut aidilFitri 1431 hijrah YB Datuk Hj Samsol Bari Jamali ADUN Semarang serta Task Force Kebajikan Parlimen Ayer Hitam melawat Encik Jalaludin Madar di Kampung Seri Paya Mk 8 Batu Pahat. Pada kunjungan ringkas itu, YB Datuk Samsol Bari menyampaikan sumbangan sebuah kerusi roda bagi kegunaan dan kemudahan beliau untuk menyambut aidil fitri pada tahun ini. Encik Jalaludin Madar mengalami kedeceraan di kepala dan badan akibat dihempap buat sawit ketika membuat kerja penuaian di kebun beliau.

Sumbangan amal Parlimen Ayer Hitam sempena Ramadan Al Mubarak

Posted: 23 Aug 2011 04:05 AM PDT

Wakil-Wakil Rakyat dalam Parlimen Ayer Hitam merealisasikan bulan ramadan dengan mengadakan penyampaian kepada 826 orang fakir miskin dengan nilai barangan RM 45,430.00 pada 20hb Ogos 2011 di Dewan UMNO Bahagian Ayer Hitam. UMNO Bahagian Ayer Hitam yang menjadi penyelaras kepada program ini memberitahu iaitu dari pada jumlah tersebut sebayak 488 orang dari DUN Semarang dan 338 orang dari DUN Yong Peng. Selain dari wakil-wakil rakyat, turut memberi sumbangan ialah Bank Rakyat Malaysia sebanyak RM 20,000.00, Pasaraya Selesa RM 5000.00 dan para individu dan usahawan tempatan. Atas kedermawanan ini pihak UMNO Bahagian mengucapkan berbanyak-banyak terimakasih kepada semua yang terlibat menyalurkan sumbangan.

Pendahulua​n PTPTN dan Sumbangan Bakti Parlimen Ayer Hitam Dun Semarang

Posted: 23 Aug 2011 03:56 AM PDT

YB Datuk Ir Dr Datuk Wee Ka Siong ( MP ) YB Datuk Samsol Bari Jamali ( Adun Semarang dan YB Lim Kee Moi ( Adun Yong Peng ) bergambar dengan 26 bakal mahasiswa dari Parlimen Ayer Hitam yang menerima pendahuluan RM 1500.00 dari PTPTN setiap orang dan 10 pelajar miskin yang mendapat sumbangan dari BAKTI sebanyak RM 600.00. Majlis penyampaian disempurnakan pada 20hb Ogos 2011 jam 10.30 pagi di Dewan UMNO Bahagian Ayer Hitam.

Sayap Parti

Bahagian